NEW STICKYGRAMS

IMG_02182 Bloggbilder ht1326

Här om dagen beställde jag hem nya Stickygrams som flög in igenom brevinkastet i morse. Jag har ju redan en hel del men jag tycker att det är så himla kul med nyheter! Vi har ju annars inte så mycket personligt som bilder och liknande i lägenheten så kylskåpet får stå för hela den biten. För er som inte vet vad Stickygrams är så är det en hemsida där man loggar in på sitt Instagram-konto, väljer ut sina favoritbilder och får sedan hem dem som kylskåpsmagneter i brevlådan. Snabbt och smidigt går det också, jag älskar det verkligen. Ni kan kolla in det HÄR.

Hur som helst, godmorgon! Idag är jag ledig och ska ha en pysseldag igen, både bak och föreberedelser inför ett DIY julpyssel till julkalendern står på dagens schema. Det är ju snart bara en vecka kvar till December, helt galet. Eftersom att det är mörkt nästan hela dagarna nu för tiden och outfits är så gott som omöjligt så tänkte jag fokusera lite på mysiga inlägg som pyssel och recept istället för att kompensera upp, jag hoppas att ni gillar det också! Nu ska jag sätta igång.

The other day I ordered some new Sticky Grams who flew in through the letterbox this morning. I already have a lot of them but I think it’s so much fun with some news! We don’t have so much personal things like pictures in the apartment so I go all in on the fridge. For those of you who do not know what Sticky Grams is, it’s a website where you log in to your Instagram account, select your favorite images and then get them home as magnets in the mailbox. I really love it. You can check it out HERE .

Anyway, Good morning! Today is my day off and I have a lot of fun things to do, both baking and preparations for a DIY Christmas crafts to the Christmas Calendar is on today’s schedule. It’s almost just a week to go until December, crazy. Since it is dark almost all day nowadays and outfits is virtually impossible I thought I’ll focus on cozy posts like DIY and recipes instead to compensat, I hope you like that too! Now I’ll get started.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!