SNAKE METALLIC

IMG_97302 IMG_97172

Meningen med dessa bilder är mest att jag ville visa er min nya klänning HÄRIFRÅN. Jag tycker att den är så himla fin men absolut finast till bara ben så jag ska spara den till Filippinerna men jag tänkte tipsa er om den medan den fortfarande finns att köpa. Älskar kombinationen av sött, trendigt och tufft. Allt i ett! Den finns även i en annan färg men jag tyckte att den vita var finast.

The purpose with these pictures is mostly that I wanted to show you my new dress from HERE. I think that it’s so nice but certainly nicest with bare legs so I’ll save it for the Philippines but I thought I’d tell you about it while it’s still available for you to buy. I love the combination of sweet, trendy and tough. All in one! They have it in another color too, but I liked the white one more!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!