MORGONTE

Bloggbilder ht1322

Godmorgon! Här är mitt nya favoritte som jag pratade om, det är så galet gott. Det är ett Rooiboste med vaniljsmak som går att köpa i vanliga livsmedelsbutiker, i alla fall på Coop där jag köpte mitt. Ett hett tips till er teälskare nu när vi faktiskt går mot kallare tider. Nu ska jag strax iväg och öppna butiken och sedan ska jag jobba en lite kortare arbetsdag idag vilket ska bli skönt, sedan är jag ledig enda tills på måndag! Lyxlyx. Jag ska passa på att träffa lite vänner, fixa det sista inför julkalendern, ett frisörbesök och sedan ska jag till Falun i helgen. Nej, nu måste jag springa till tåget!

Good morning! Here is my new favorite tea that I talked about, it’s so good. It’s a Rooibos tea with vanilla flavor that can be purchased in regular grocery stores, at least at Coop where I bought mine. A hot tip for you tea lovers now that we are actually moving toward colder times. Now I’ll go and open up the store and then I’ll work a little shorter workday today which will be nice, then I’m off until monday! So nice. I’ll take the opportunity to meet some friends, fix the last things before the Advent calendar starts, a hairdresser visit and then I’ll go to Falun this weekend. No, now I have to run to the train!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ska prova det! Min favorit är annars löste med smak champagne och grädde.

    Anneli 2013-11-19 15:50:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!