DIY: KOTTGIRLANG/CONE GARLAND

IMG_97582(2)

Till skillnad från mitt förra pysselprojekt så tar detta bara ca 30 minuter att göra, och det blir så himla fint! Dessutom så är det ett väldigt fint höst och vårpynt, inte bara för julen. Det enda du behöver är kottar, hushållsnöre (eller ett annat fint snöre) och skruvöglor. Jag ville egentligen ha guldfärgade men jag hittade tyvärr inga bra.

Unlike my last craft project this only takes about 30 minutes to do, and it’s so beautiful! I also think it works for both fall and spring, not just for Christmas. What you need are cones,thin rope and screw rings. I really wanted golden screw rings but unfortunately I didn’t find any at the store. 

IMG_97732

Börja med att skruva i öglorna i kottarna. Det är lättare än det ser ut men om du har extra hårda kottar kan du ta hjälp av en tång.

Start by connecting the loops in the cones. It’s easier than it looks, but if you have extra hard cones you can use a pliers.

Bloggbilder ht1324

1. Dags att fästa på snöret! Börja med att knyta fast en kotte i den enda ändan.

2. Trä på nästa kotte och stanna när du har det mellanrummet du vill ha, trä sedan i snöret igen ifrån samma håll så att det skruvar sig runt öglan. Fortsätt såhär med alla kottar och knyt fast den sista som med den första.

1. Time to attach the cones to the string! Start by tying a cone in the end of the string.

2.  Slip the next cone and stop when you have the space you want, then thread the string again from the same direction so that the ties around the loop. Continue like this with all the cones and tie the last one like the first.

Bloggbilder ht1325

Sedan är det klart! Då ska du bara bestämma hur du ska ha den också, det finns så  många användningsmöjligheter! Mina favoriter är nog att linda ihop den med en ljusslinga som jag har gjort, linda den runt ett räcke eller ha den som bordsdekoration tillsammans med lite ljuslyktor och annat fint. Jag hoppas att ni gillar den!

That’s it! Then you just have to decide how you are going to use it as well and that is probably the hardest part, there are so many possible ways! My favorites are to wrap it up with a light trail like I’ve done, wrap it around a railing or have it as a table decoration with small lanterns. I hope you like it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!