MORNING LIGHT

IMG_88212 IMG_87902 IMG_88272

Godmorgon! Guud vad jag är trött. Jag var ensam i lägenheten igår för Jesper var ute på julfest med jobbet och självklart (duktig Fanny) ser jag på en massa läskigt och sedan när jag ska sova blir jag livrädd. Det slutade med att jag fick tända alla lampor vi hade (inklusive ljusslingor från julpyntet) och satte på hela säsong 2 av New Girl på TV’n så kunde jag äntligen somna. Sedan vaknar jag av att någon står och nyper mig i tårna och skrattar vid 06.00 i morse, gullig pojkvän jag har, haha. Nu motstår jag frestelsen att gå och nypa i hans tår men jag ska ta och åka till jobbet istället. Behöver ni ett mysigt söndagssoundtrack så rekommenderar jag DETTA. Ha en härlig dag!

Good morning! Good I’m so tired. I was alone in the apartment yesterday cause Jesper was out on a Christmas party with his colleagues and obviously (clever Fanny) I watch a lot of scary movies and then when I go to sleep I was terrified. It ended up with me lighting all the lights we had (including strings of lights from our Christmas decorations) and put on the whole season 2 of New Girl on the TV so I could finally sleep. Then I woke up to someone standing and pinching my toes and laughing at 6:00 am this morning, cute boyfriend I have, haha. Now I’m resisting the temptation to go and pinch his toes but I’ll go to work instead. If you need a cozy Sunday soundtrack, I recommend THIS. Have a nice day until I write again!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!