TRADERA

tradera

Nu har jag testat att lägga upp lite plagg på Tradera! Jag vet att det var några av er som önskade bloppis men jag tänkte att det är nästan smidigare för er att handla på Tradera också. Dessa 4 är mina favoriter av det jag har lagt upp men det finns några fler godingar också. Allt är oanvänt eller använt en gång, så det är så gott som nytt! Ni hittar alla mina annonser HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Vi är 3 tjejer som har startat en blogg som en del av vårt gymnasiearbete där vi säljer snygga kläder och pengarna går oavkortat till välgörenhetsorganisationen Unicef. Så kolla in på vår blogg och SHOP UNTIL YOU DROP!

    ClothesforCharity 2013-11-18 16:01:16 http://clothesforcharity.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!