FOTBOLLSKVÄLL

IMG_98312 IMG_98542

Godmorgon! Igår kväll hade vi lite vänner över för att titta på matchen, det blev supertrevligt! Det var Philip och Malin som vi var i Filippinerna med sist och så en kompis till Jesper från Göteborg och hans flickvän. Nu ska jag åka iväg till jobbet för en heldag där, jag hoppas på en massa helgglada kunder och några hinkar tulpaner! Vi hörs senare ♥

Good morning! Last night we had some friends over to watch the game, it was super nice! It was Philip and Malin that we were in the Philippines with the last time and one of Jesper’s friends from Gothenburg and his girlfriend. Now I’m off to work for a full day there, I wish for a lot of happy customers and a few buckets of tulips! Talk to you later ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Gud så mysigt det ser ut 😀

    Linnea 2013-11-16 15:35:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!