HAPPY FRIDAY!

IMG_29252

Godmorgon och glad Fredag! Vad kul att ni verkade gilla mitt DIY-inlägg igår, jag har en massa idéer så jag tänkte att jag ska fixa ett till tills början av nästa vecka. Ett lite juligare men fortfarande inte så juligt så att det är för tidigt! Idag ska jag annars ha en riktig bloggjobbardag. Jesper har lovat att komma hem tidigt så att vi hinner ta lite outfitbilder innan det blir mörkt och sedan ska jag förbereda inför en massa kommande inlägg. Det är lite irriterande att molnen hänger tjockare än någonsin över Stockholm idag men i morgon och på söndag ska solen minsann stråla men då jobbar jag morgon till kväll så då finns det inte ens en liten minilucka över att att fota. Men men, that’s life!

Good morning and happy Friday! I’m so glad that you seemed to like my DIY post yesterday, I have a lot of ideas so I thought I’ll fix one more until early next week. A little more christmassy one but still not as Christmassy that it is too early! Today I will have a blog-working-day. Jesper has promised to come home early so that we have time to take some outfit pictures before it gets dark and then I’ll prepare for a lot of upcoming posts. It’s a bit annoying that the clouds are hanging thicker  and lower than ever over Stockholm today but tomorrow and on Sunday the sun will shine but then I work all day so there is not even a few minutes over to shoot. But that’s life!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!