SOMMARRENSNING

IMG_91492 IMG_91662

Nu på morgonen har jag rensat bort alla blommiga sommarklänningar och ersatt dem med mina höstfavoriter som inte hade kommit upp på galgar än. Jag har så himla mycket som måste sorteras bort, jag funderar på att skaffa mig ett Tradera-konto och sälja lite där. Är det någon av er som brukar sälja på Tradera? Är det enkelt och smidigt? Hur som helst, jag är helt klar med planeringen inför julkalendern så nu vill jag bara börja med den på en gång. Jag tror att ni kommer älska alla tävlingar och tips som jag har förberett.

This morning, I have cleared all flowery summer dresses and replaced them with my fall favorites that hadn’t come up on the gallows yet. I have so much clothes to sort out, I’m thinking about getting myself an eBay account and sell some there. Are there any of you who usually sell on eBay? Is it easy? Anyway, I’m completely done with the planning for Advent calendar so now I just want to start with it at once. I think you will love all the giveaways and tips that I have prepared.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tradera är super enkelt! 🙂

  elin 2013-11-15 07:36:35
  Svara
 • tradera funkar superbra och är väldigt smidigt enligt mig! xoxo

  elinceciliaelvira.se 2013-11-14 22:16:39 http://elinceciliaelvira.se
  Svara
 • Kör en bloppis vetja!

  Sami 2013-11-14 20:08:18
  Svara
 • SÅ FINE BILDER!

  Frida 2013-11-14 17:51:15 http://fridaelise.blogg.no
  Svara
 • Snälla sälj på bloggen!!

  Anna 2013-11-14 16:16:32
  Svara
 • jag tycker tradera är enkelt! När man lägger in ett plagg så står det tydligt tycker jag hur man ska göra, och vad man ska klicka i. Berättar lite om plagget och skriver att jag vill ha pengarna ca tredagar efter avslutat aktion och påminner om att lämna tradera namn vvid betalning.Oftast har det inte blivit något strul, någon enstaka gång som någon ej betalt eller svarat. Men tycker om tradera för det gör inget om man inte kan hålla koll på försäljningen hela tiden, har någon frågor ang plagget så mejlar dem annars behöver man bara komma ihåg när aktionerna slutar och skicka varan när man ser att pengarna är inne 🙂 (jag har automatisk vinnar mail som skickas ut)

  tess 2013-11-14 15:41:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!