ITALY BLOSSOM

Outfits Juli 201342

Two favourite pics from THIS outfit that I wore in Italy this summer

Godmorgon! Idag unnade jag mig en liten sovmorgon och nu sitter jag och dricker mitt nya favoritte som min nya kollega Matilda tipsade mig om. Det är så himla gott! I brist på roligare bilder letade jag fram dessa två ur arkivet, de är tagna på väg till en middagsrestaurang i Amalfi. Gud vilken underbar resa det var alltså, Amalfikusten och Capri är verkligen fantastiskt vackert! Nu ska jag äntligen (ni måste vara så trötta på mitt tjat om det här) åka iväg och storshoppa pysselgrejer, som jag har längtat!

Good morning! Today I slept in and now I’m drinking my new favorite tea that my new colleague Matilda told me about. It’s so good! I don’t have any new fun pictures to publish so I found these two from Italy, they were taken on the way to a dinner restaurant in Amalfi. God, what a wonderful trip it was. The Amalfi Coast and Capri is truly beautiful! Now I’ll finally (you must be so tired of me talking about this) go away and shop a lot of crafting stuff, I have longed for this for a week!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!