PILLARS

Outfits November 201314

Godmorgon! Jag ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig, en lång arbetsdag väntar idag så jag passar på att mysa bäst jag kan nu. Jag tänkte att vi börjar dagen med en liten sneak peek på vad jag hade på mig igår. Varmt och bekvämt! Resten av bilderna kommer senare idag. Jag är så ivrig med att börja med alla mina DIY-projekt (jag har till och med drömt om dem i natt, haha) så jag är inte det minsta sugen på att jobba nu men på onsdag blir det storhandling på Panduro och även en liten vända till skogen. Undra vilket projekt jag ska börja med… Sedan är det faktiskt lite pyssel som jag behöver från butiken, så det är nog bra att jag jobba idag ändå!

Good morning! I’m still in bed, I’ll have a long at work today so I take the opportunity to take it easy the best I can now. I thought that we’ll start the day off with a little sneak peek at what I wore yesterday. Warm and comfortable! The rest of the pictures will come later today. I’m so excited to start with all my DIY projects (I’ve even dreamed about them last night, haha) so I’m not the least bit eager to work now but on Wednesday I will shop everything I need at Panduro and even take a small trip to the forest. Wonder what project I should start with …

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!