SNEAK PEEK

Bloggbilder ht1317

Här är en liten sneak peek på vad jag ska ha på mig idag! Vi ska precis iväg på brunch ute i Skärgården med min familj för att fira farsdag lite i förskott eftersom att mamma och pappa reser bort i morgon. Jag tycker att denna outfiten kändes väldigt familjebrunchig, haha. Jag har haft lite svårt för dessa rutor enda sedan jag såg dem som trend första gången men på just denna klänning tycker jag att det är så himla fint. Jag ser fram emot att visa er hela outfiten på! Nu måste jag rusa ♥

Here’s a little sneak peek on what I’ll wear today! We’re just off to brunch in the archipelago with my family to celebrate Father’s Day a day early because mom and dad are going away tomorrow. I find this outfit very family brunchy, haha​​. I haven’t really liked this square pattern ever since I saw it as a trend for the first time but on this particular dress I think it’s so beautiful. I look forward to showing you the whole outfit on! Now I have to rush ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!