FAMILY BRUNCH

IMG_83602 endast_en_vit_bakgrund-8522 Vardagsbilder höst 20135 IMG_83902 IMG_83722 Vardagsbilder höst 20136 IMG_83632 IMG_83532

Idag åkte vi ju som sagt och åt brunch ute på Bockholmen i skärgården. Det var en gammal sekelskiftesvilla som låg precis vid vattnet som de har gjort om till en restaurang där de både har vanlig middagsrestaurang men även brunch och julbord under november och december. Så himla mysigt var det och riktigt god mat, vi åt tills vi sprack! Det blev en riktigt härlig start på min lediga helg, nu ska jag sätta mig och redigera outfitbilderna så att ni kan få se dem lite senare!

Today we went to have brunch at Bockholmen in Stockholm archipelago. It was an old centenary house which was right beside the water that they have made to a restaurant where they both have regular dinner restaurant but also brunch and Christmas dinner in November and December. So cozy and the food was really good, we ate until we almost couldn’t stand up! It was a really lovely start on my weekend, now I’ll sit down and edit the outfit pictures so that you can see them later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Gud så gott det ser ut!

    Em 2013-11-10 17:12:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!