SCUBASKIRT

IMG_83152

För 6 månader sedan skapade jag en bild av den här kjolen i huvudet och kände att jag bara måste hitta den. Jag har sedan dess letat i varenda butik i Stockholm, alla i London, googlat i timmar och scrollat igenom alla webbshoppar jag vet om utan att hitta den perfekta kjolen, jag har knappt hittat liknande. Så fick jag förra veckan syn på att H&M hade fått in den, exakt som jag hade tänkt mig den men jag jobbade flera dagar i rad och eftersom att det var H&M Trend så vet jag att de plaggen nästan alltid försvinner inom några dagar. Igår hade jag äntligen möjlighet att åka iväg för att leta efter den och på den fjärde H&M jag besökte hade de en enda kjol kvar i min storlek. Lycka! Jag bar runt på påsen hela dagen som om jag hade diamanter i den, haha. Jag älskar att hitta ett sådant här plagg som jag verkligen vill ha, det gör mig extra glad!

6 months ago I created a picture of this skirt in my head and felt that I just had to find it. I have since been looking in every store in Stockholm, all stores in London, Googled for hours and scrolled through all the webshops I know about without finding the perfect skirt, I’ve barely found a similar one. But last week I saw that H&M had gotten it, exactly as I had imagined it but I worked several days in a row, and because it was H&M Trend, I know that the garments almost always disappear within a few days. Yesterday I finally had the opportunity to go off to look for it and on the fourth H&M I visited they had one skirt left in my size. Soooo happy! I carried around the bag all day as if I had diamonds in it, haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • ååh nice 😀

  Sofia - Lever drömmen i LA 2013-11-08 16:52:58 http://byfia.com
  Svara
 • H&M online har kvar den i alla storlekar! Funkar jättebra att beställa från deras hemsida också 🙂

  Erika 2013-11-08 15:19:48
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Ja såg att den hade kommit upp där också! Men stalkade deras hemsida hela förra veckan och då ville den minsann inte finnas… 😉 Haha.

   Fanny 2013-11-09 10:32:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!