FILMTIPS: SANDRA BULLOCK

Desktop67

Här är 6 stycken grymma filmtips med Sandra Bullock för er som ska ha en lite lugnare helg. Av dessa 6 ska det nog finnas någon som passar alla men kort och gott, för er som vill skratta: ”The Proposal”, ”The Heat” och ”Miss Secret Agent”. Kollar du med pojkvännen rekommenderar jag förslag nummer två. För er som vill se något lite seriösare/djupare: ”The Blind Side” och ni som vill se något mer romantiskt: ”While you were sleeping” och ”The Lake House”!  Själv ska jag alldeles strax hem till Anna på myskväll. Det blir Idol, tjejsnack och fruktsallad. Så härligt!

Here are 6 really great film tips with Sandra Bullock for you who want to take it easy this weekend. Of these six there will probably be something for everyone, for those who want to laugh: ”The Proposal,” ”The Heat” and ”Miss Congeniality.” Do you watch with your boyfriend, I recommend number two. For those of you who want to see something a little more serious/deeper: ”The Blind Side” and you who want to see something more romantic: ”While you were sleeping” and ”The Lake House”! Personally, I’m just about to go home to Anna for a girls night in. We’ll watch Idol, talk and eat fruit salad. So nice!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Jag bara älskar The Lake House, har sett den flera gånger. Kan även rekommendera Iskallt mord med en ung Ryan Gosling.

  Anneli 2013-11-09 07:38:16
  Svara
 • Såg gravity med henne, hon spelade sjukt bra , har du sett den ?

  Helle 2013-11-09 00:06:13
  Svara
 • Åh tusentack för tipsen!!!!

  hanna 2013-11-08 22:16:23
  Svara
 • Hon är sjukt bra!

  Jojo 2013-11-08 22:01:38 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • Crash är också en film där Sandra Bullock har en liten roll i. Lite annorlunda film men en riktigt bra och tänkvärd film dock! 🙂 (Inget man kanske ser på en tjejkväll, men den är bra!) 🙂

  Fanny 2013-11-08 19:18:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!