EN EFTERMIDDAG PÅ SWEET AMBROSIA

IMG_82832 Bloggbilder ht1316 IMG_82792

Nu är jag hemma efter en hel eftermiddag på Sweet Ambrosia, supernöjd som vanligt! Jag fick ju som sagt fransarna fixade idag och så provade jag Shellack som är lite mer permanent nagellack. Jag körde på en klassisk, fransk manikyr just för att det ska hålla så länge. Jag vill ju att det ska passa till allt! Jag kan verkligen varmt rekommendera Sweet Ambrosia om ni funderar på att testa ögonfransförlängning, göra en manikyr eller liknande. Dom är så himla gulliga där och det blir alltid toppresultat! De har dessutom en prova på fransförlängning som är mycket billigare men ändå blir 70% av en full fransförlängning om man inte riktigt vågar göra en hel direkt eller helt enkelt inte har råd. Ladda ner deras app så får ni en massa erbjudanden också! Nu ska jag laga en god middag till mig och min man och i utbyte har jag dealat till mig att det blir tjejfilm i kväll, weeei! 

This post is mostly relevant to my swedish readers. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag var där bland annat många av mina vänner innan och många har blivit varnade att inte gå tillbaka där pga dålig jobb de gör med fransarna mina satt ihop fick gå fixa de hos en annan salong så du kanske hade tur?

  mina 2013-12-04 00:31:19
  Svara
 • Snygga naglar ! Skönt om det håller, du kan väl visa om några veckor ?

  Minna 2013-11-09 14:31:00
  Svara
 • Hej! Är lite sugen på att testa på fransförlängning men skulle gärna vilja veta lite mer om det. Hur det funkar som, hur länge det sitter osv. Kram

  Anna 2013-11-07 21:29:20
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hejsan! Det fungerar så att man limmar fast en lös frans på alla dina egna fransar vilket gör att det ser väldigt naturligt ut. Så när du senare tappar en vanlig ögonfrans så tappar du en lösögonfrans också. Vill man fylla på sina fransar så borde man göra det efter 3 veckor för efter 5 veckor ska man enligt regel ha tappat alla sina fransar och fått nya (detta händer även om man inte har lösögonfransar). Det är bara att fråga om du undrar något mer! 🙂

   Fanny 2013-11-08 08:13:47
   Svara
 • gud vad härligt 😀

  Sofia - Lever drömmen i LA 2013-11-07 18:16:56 http://byfia.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!