MY ETERNAL WINTER WAR

Outfits Oktober 201341

Pictures from Singapore

Det är absolut svårast att vara bloggare November-Februari då det finns så få tillfällen att ta outfitbilder och andra bilder också för den delen. De få timmar det är ljust är alla på jobbet, inklusive ofta jag själv så för att både jag och någon som kan fota ska vara lediga samma ljusa timme krävs det ganska mycket. Med andra ord kämpar jag mot ljuset hela vintrarna! Haha. Men idag är i alla fall både jag och mamma lediga så hon ska komma hit och hjälpa mig att fota alla outfits jag bar förra veckan som det aldrig fanns tillfälle att fota. Så förhoppningsvis har jag en massa fina bilder att bjuda på senare! Det ser till och med ut som att solen vill kika fram…

It’s absolutely most difficult to be a blogger from November to February when there are so few opportunities to take outfit pictures and other pictures too for that matter. The few hours of light everybody is at work, including myself so for both me and someone who can shoot to be available the same bright hour requires quite a lot. In other words, I am fighting against the light throughout the winter! Haha. But today both my mother and I are off work so she’ll come here and help me to take pictures of all the outfits I wore last week that there never was an opportunity to shoot. So hopefully I will have a lot of nice pictures to show you later! It even looks like the sun will look out behind the clouds…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!