Q&A, PART 3

Vad hette hotellet du bodde på i Singapore? 
Park Royal at Pickering, superfint verkligen!

Har du börjat följa några serier som är nya för i höst? Något du kan rekommendera?
Det har jag faktiskt! Först och främst så har jag kollat på de första avsnitten av Ravenswood som är en spinoff på Pretty Little Liars och så har jag börjat följa Reign som jag varmt kan rekommendera. Den har blivit kallad en kombination av Gossip Girl och Game of Thrones. Jag har vara sett tre avsnitt men jag är redan fast!

Hur länge övningskörde du innan du tog körkort? Var körde du upp och klarade du det på första försöket?
Jag åkte faktiskt till min mormor och morfar i Hedemora och tog en intensivkurs på två veckor. Så i två veckor hade jag 3 lektioner om dagen och sedan kom jag tillbaka tre dagar innan min uppkörning och tog några lektioner till. Så jag körde upp i Hedemora också och jag klarade både teorin och uppkörningen på första försöket. SÅ stolt för jag är ingen naturbegåvning bakom ratten utan det blev hård övning!

Bästa hemsidorna att köpa kappor på? 
Budget: Sheinside, Mellan: Zara, Lyx: Tiger of Sweden

Outfits Oktober 201339

I min underbara kappa från Zara

Vad tror du att du gör om 5 år?
Jag vet inte riktigt vad jag tror men mitt drömscenario är väl att jag bor i en stor, fin sekelskifteslägenhet på samma gata som jag bor på nu, har jobbet jag har på gång just nu, är förlovad/gift med min fina pojkvän och kanske till och med gravid med mitt första barn! Sedan hoppas jag givetvis att jag fortfarande bloggar också.

Kanske inte direkt en fråga till din frågestund men såg att du jobbade på blomsterriket. Jag letar efter ett helgjobb/extrajobb just nu och undrar om du vet om ni tar emot lite yngre personal med ingen egentligen erfarenhet av blommor t.ex.? Jag älskar inredning och blommor så kändes som ett ställe för mig!! 
Då låter det ju verkligen som jobbet för dig! Det är väldigt olika beroende på säsong och hur det ser ut med övrig personal men det skadar ju aldrig att gå in med ditt CV så att vi kan ha dig i åtanke om någonting skulle dyka upp!

How did you get so famous? 
I don’t know if I would call myself famous but to make my blog bigger I made sure to always listen to what my readers liked to read about and have a high quality in both content and images. That made more of my new readers like my blog and come back.

Skulle du kunna göra ett inlägg med bra tips på vinterjackor dina tips brukar vara dom bästa. Gärna ett inlägg på fina kjolar i höst/vinter också!
Vad kul att du gillar mina tips! Jag ska se om jag kan fixa något inlägg om detta 🙂

Längtar Jesper hem till Göteborg ? 
Självklart saknar han sin familj och sina vänner i Göteborg men jag tror att han trivs väldigt bra här också! Eller, det hoppas jag i alla fall, hahaha

Hur träffades du och Jesper? Vad gör ni för att lyckas hålla gnistan uppe?
Vi träffades genom en gemensam vän på en slags hemmafest i Falun när vi var 15 år! Haha. Jag bodde i Falun då och Jesper var där på besök. Efter den kvällen höll vi kontakten och träffades några få gånger mest i farten när vi båda råkade vara på samma ställe innan vi fyra år senare tog tag i att träffas på riktigt och då blev vi pangkära och tillsammans strax efter! 3 månader senare köpte jag en lägenhet och Jesper flyttade hit till Stockholm och vi flyttade ihop 🙂

Det där med gnistan är en svår fråga. Jag tror att man måste lära sig att acceptera och förstå att man inte kan vara nykära för alltid, speciellt inte när man bor och har en vardag ihop. Många blir förvirrade när dessa känslor försvinner men de byts ju ut mot något djupare och mognare vilket jag faktiskt kanske till och med gillar ännu mer! Men gnistan ska ju självklart vara kvar och vi brukar ofta gå ut och äta på restaurang utan någon speciell anledning (kan ju ha något att göra med att vi har 25 grymma restauranger på vår gata också), planera in att göra saker tillsammans och så tycker jag att det är viktigt att göra småsaker för varandra hela tiden. Det kan verkligen bara vara en liten fjantgrej men det är ändå viktigt. Ett exempel: Jesper har problem med sin visdomstand och har jätteont så han försöker alltid peta och gör rent med tandpetare så i fredags gick jag och köpte plackers åt honom, la dem på köksbordet när han sov och skrev en liten ”I love you”-lapp. Han blev superglad när han vaknade och skulle äta frukost. Pyttigt men viktigt!

IMG_13622

Hur skulle du matcha ett par svarta jeans så man blir både ”piffig” men endå inte för?
Ta på en lite mer dressad topp och addera ett maffigt statementsmycke! Då är du inte så uppklädd som du blir med något glittrigt eller paljettigt upptill men det glittrar ändå om dig tack vare smycket! En kombo som alltid fungerar.

Hur har du gjort när du berättade/presenterade Jesper för dina föräldrar? Mina föräldrar och farmor&farfar är lite så att de gör allting så stort att det i princip blir pinsamt ..
Det är bara att läxa upp dem lite innan och acceptera att de flesta har (enligt sig själv) pinsamma föräldrar! Men tänk dig den omvända situationen också. När du träffar din pojkväns föräldrar/släkt första gången, vill du inte hellre att de gör det till en stor grej än att de inte bryr sig som att han alltid tar hem nya tjejer och presenterar? Just det! 😉

Favorit godis?
Häxvrål… eller laktrisgrodor!

Kan du tipsa om några serier som både killar och tjejer kan se?
Jag och Jesper har så olika filmsmak så vi brukar se serier istället så att vi vet redan innan vad vi ska se istället för att behöva bråka om filmvalet varje kväll, haha. De serier vi har sett tillsammans är The OC, Revenge, Game of Thrones och just nu strecktittar vi på New Girl!

När känner du dig som snyggast/fulast?
Jag känner mig som snyggast när jag fixat mig lite extra till vardags vilket jag vet inte är det vanligaste svaret. De flesta brukar känna sig som snyggat till fest men jag ångrar mig verkligen varenda gång jag festsminkar mig.. haha. Jag tycker själv att jag är mycket finare med en naturligare look! Som fulast känner jag mig nog när jag är på jobbet i uppsatt (nästan aldrig nytvättat hår) och blommiga snickarbyxor! Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Såg att du är medlem på bloggpartner!
    Tjänar du bra pengar genom att lägga upp annonser åså?

    /Emelie

    ♥ Fröken Emelie 2013-11-05 23:36:22 http://wildwoodflower.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!