TILLFÄLLIGT FÖNSTERPYNT

IMG_70102 Bloggbilder ht1313

Igår bytte jag ut sommaren vita krukor och överblommade Hortensior mot nya, mörkröda krukor och vita Azaleor i väntan på att Julstjärnorna ska landa i butiken! Jag älskar denna kombo med en lite smalare kruka och en buskigare blomma i. Jag som har vitt med röda detaljer i mitt kök har alltid svårt att hitta röda krukor vilket jag vill ha eftersom att mina blommor nästan alltid är vita. Men nu när julen närmar sig finns det äntligen en massa fina alternativ så då passar jag på!

Yesterday I replaced the white, summer pots and my old Hydrangeas with new, dark red pots and white Azaleas while I wait for the poinsettias that will land in stores soon! I love this combo with a little narrower pot and a bushy flower in it. I have white with red details in my kitchen and I always find it difficult to find red pots. But now that Christmas is approaching, there is finally a lot of nice options, so I could finally choose from a lot of different models!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fiint!

  Sara 2013-11-06 11:33:26
  Svara
 • Åh vad fina krukor ! Finns dom i någon annan färg också ?

  Elvira 2013-11-04 19:45:30
  Svara
 • åh så fint!

  Sofia - Lever drömmen i LA 2013-11-04 19:41:17 http://byfia.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!