LIKE DIAMONDS

IMG_67672

Godmorgon mina fina läsare! Jag ville mest bara visa er mitt nya, fina halsband jag köpte i Singapore och önska er en härlig dag. Jag älskar smycken som är enklare versioner men fortfarande statement. Mer lättmatchat och lättburet! Detta tror jag framför allt blir väldigt snyggt till svart. Ja, då var halsbandet presenterat och då återstår bara: Ha en superhärlig dag allihopa!

Good morning my lovely readers! I mostly just wanted to show you my new, nice necklace I bought in Singapore and wish you a lovely day. I love jewelry that is simpler versions but still a statement piece. More easily matched and easy to wear! I think this one will look very nice with black. So, the necklace is presented so the only thing remaining: Have a great day everyone!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!