Q&A, PART 2

Vilken är din favorit frukt?
Mango! Jag köper det inte så ofta hemma men när jag är utomlands går jag loss på mangojuicer, shakes och i klyftor. Alla som reser med mig första gången blir alltid nästan lite chockade över hur mycket mango det faktiskt kan gå i mig… haha.

Jag ska snart flytta hemifrån, hur håller man humöret/inspirationen uppe för att handla mat? 
Det tråkigaste är inte att handla utan att LAGA maten, haha. Tur för mig att jag har en pojkvän som inte tycker att det är fullt så tråkigt som jag gör! Jag brukar storhandla på Mathem.se 1-2 gånger i månaden och det är betydligt mycket roligare att sitta hemma vid datorn och klicka och sedan kommer allt hem till dörren så att man slipper släpa på allt (antar att du inte kommer ha bil). Det är väldigt stor skillnad på att storhandla och småhandla ekonomiskt så det rekommenderar jag verkligen. Vi storhandlar som sagt 1-2 gånger i månaden och sedan kompletterar man bara med sådant som saknas. Då går det att klara av fast det inte är så kul! 😉

Hur långt uppe i Sverige har du varit? 
Jag var på Höga Kusten en gång när jag var liten, jag tror att det är det högsta! Annars brukar jag faktiskt bara åka neråt.

Nu till julen, hade inte du kunnat lägga upp smarriga jul recept då på allt från mat till kakor? Tycker ni verkar göra en såååå mysig jul, tittar på bilderna om och om igen från när du bodde i huset, tycker det är så fint!
Gud vad kul! Ja vi är väldigt mycket för julen i min familj så vi går alltid all in, haha. Tyvärr så är det nästan aldrig jag som bakar/lagar maten på jul men jag kanske får ta och göra en liten miniintervju med mamma och mormor och få ur dem några recept och sedan lägga upp i någon lucka i julkalendern!

DSC_03152-750x558

Hur är dina ”svärföräldrar” ? 
Bäst! Och det skriver jag inte bara för att jag faktiskt inte hade kunnat skriva att jag inte gillade dem 😉 haha. Jag har verkligen haft supertur då jag nästan känner mig lika hemma med dem som med min egen familj!

Vilka är de finaste flick/pojknamnen enligt dig?
Jag tycker att det är jättesvårt med namn eftersom att det är så himla stort. Det är liksom något ett barn kommer ha med sig hela sitt liv så det är ett viktigt beslut när man hamnar i sitsen då man väl ska döpa sina barn. Men jag gillar korta namn, som Lo och Mio t ex.

Do you get a lot of sponsored stuff?
I get some sponsored stuff yes, but I have a rule that I always just take the things I actually could have payed for.

Kul med frågestund igen! Hur gammal var du när du började blogga?
Kul att du gillar frågestunder! Jag var 15 år.

Om du kunde göra vad som helst med ditt hår och du bara kunde få tillbaka ditt gamla direkt om du inte blev nöjd. Vad skulle du göra då? 
Oj så svårt, då skulle jag nog prova att klippa av det i en lite längre page.

Desktop64

Har du några knep mot frissigt hår? Försöker att inte ha värme på det så ofta och när jag har använder jag värmespray men vad mer kan jag göra? Har väldigt tunna men många hårstrån.
Jag brukar inte själv få så frissigt hår så jag har tyvärr inga superknep men en hårolja borde väl kanske hjälpa?

Vad är ”nästa steg” med Jesper?
Nästa steg är nog att köpa en större lägenhet!

Vad lägger du mest pengar på varje månad?
Räkningar och mat! Haha. Kul va? Där försvinner den absolut största delen av min lön och resten går väl till det vanliga som fika/luncher ute med vänner och shopping.

Jag veeet att du lagt upp inlägg om dom redan, men vart köpte du dom där gröna byxorna som är på första bilden i ditt inlägg All In The Details? Så grymt snygga!
De är från ASOS! Det var tyvärr nästan ett år sedan jag köpte dem så jag tror inte att de finns kvar.

IMG_03832-750x7582

Vilken är din favorit mat?
Åååååh jag har ju så mycket favoritmat! Men det absolut bästa måste nog ändå vara grillad entircote med bearnaisesås och klyftpotatis/färskpotatis på sommaren. Mmmm så gott det är!

Skulle du kunna berätta lite mer om Sheinside? Måste man betala eventuell tullavgift? Fraktkostnad? Lite allmänt om deras hemsida
Självklart! Sheinside är helt fraktfritt och i Sverige behöver man aldrig betala tull under 1000 SEK så håll er under det per order om ni vill vara på den säkra sidan. Ett annat tips om Sheinside är att alltid mäta din kropp efter storleksmåtten vid plagget då storlekarna är väldigt olika. Ibland har jag XS och ibland har jag XL där. Lycka till!

Vad kan man ge i födelsedagspresent till en kille som är 16?
Parfym, halsduk, handskar, T-shirt, upplevelse, kalsonger, klocka, snygg träningsbag. Det är svårt att säga till ”vem som helst” så mitt tips är att utgå från hans intressen!

Kommer du vilja bo i villa någon gång i framtiden ? 
Det hoppas jag att jag kommer, time will tell 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Dagens snyggaste inlägg helt klart:) gillar din blogg den gör mig glad.

  Om du gillar inrednings inspiration kan du kolla in min blogg:)

  Ha en skön vecka

  ps jag följer dig nu på bloglovin och hoppas du följer tillbaka:)

  LOVE Maria at inredningsvis.se – en blogg om inredning

  maria at inredningsvis 2013-11-03 19:36:39 http://inredningsvis.se/gudomlig-chokladkaka/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!