PT-GRETA: TRE TUMMAR UPP

Yadaladiho! Greta här igen – och idag kör vi något så simpelt som tre ”hissningar”. Så största tummen upp för…

… fysisk aktivitet som inte ens känns som träning. Man får vara lite mer kreativ när höstvädret gärna håller oss inomhus – men våga bryt av ”dricka-te”-kvällarna med lite rörelse då och då. Kicka igång spelkvällen med klassiker som Twister och kör ens dansmatteturning, boka en volleybollplan, spela squash, klättra på klätterväggar, brottas, åk och bada på ett äventyrsbad eller följ med din kompis som har hästar till stallet och rid en eftermiddag.

… äta efter säsongen. Billigare, bättre för miljön och varför inte passa på att äta de livsmedel när de är som bäst? Nu börjar citrussäsongen (hallelujah!), det finns överflöd av svenska äpplen, kantarellerna väntar bara på att få förgylla din tallrik, blomkålen och vitkålen praktiskt taget ges bort på affärerna och finns det en bättre förrätt än att sitta och långsamt avnjuta en kronärtskocka som du doppar i lite vitlökssmör?

… att hela tiden utgå från här, nu och du. Det är så lätt att försvinna i fantasier om en målbild om vad man ska uppnått till nästa sommar att man glömmer detdär kortsiktigare delmålet. Samma sak med dåtiden: det är så lätt att sitta och kika på bilder från sommaren 2010 och se hur brun och vältränad man var och bli irriterad på sig själv för att man ”tappat det”. Den personen på de gamla semesterbilderna kanske hade ett par centimeter mindre runt midjan – men den personen som du ser i spegeln varje morgon har uppnått så mycket mer under de senaste tre åren som är så mycket viktigare och större än en bikiniform. Så utgå från dig, den version av dig som du är idag den tredje november, och gör ditt bästa för att få november att bli så bra som möjligt.

Och så struntar vi i dissningarna. För vad ska vi med dem till egentligen? Kram!

IMG_2607

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du har bra tummar du 😉

    Em 2013-11-03 21:10:47
    Svara
  • Bra inlägg !

    Elvira 2013-11-03 13:59:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!