SKYPARK

IMG_66182 Singapore 201325 IMG_66192

Den sista dagen i Singapore fick vi besöka Marina Bay Sand’s Skypark. Den är egentligen bara till för hotellgäster men vi fick komma in ändå. Hur galen är inte den här poolen?! De har även ett spa och ett gym med helt fantastisk utsikt. Här skulle jag mer än gärna bo några nätter! Idag är det dags för mig att åka tillbaka till jobbet efter 10 dagars ledighet. Man tror att det ska vara lättare då när man är utvilad och har fått en paus men det är snarare svårare, haha. Jag vill tillbaka till Singapore!

The last day in Singapore we got to visit the Marina Bay Sand’s Skypark. It’s really only for hotel guests but we got to go there anyway. How crazy is this pool?! They also have a spa and a gym with fantastic views. Here I would be more than happy to stay for a few nights! Today it’s time for me to go back to work after 10 days off. I believed that it would be easier when you are rested and have had a break but it is rather more difficult, haha​​. I want to go back to Singapore! Now!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!