ALL SAINTS DAY

IMG_69562 Vardagsbilder höst 20133 IMG_69782 Vardagsbilder höst 20134 IMG_700522

Igår blev det som sagt en liten roadtrip till Hedemora för att besöka kyrkogården där och sedan blev det middag och tårta. Det är alltid så himla mysigt att hälsa på mormor och morfar, det känns som att jag alltid åker därifrån för tidigt. Men tänk att jag faktiskt bodde hos dem i nästan en månad förra året när jag tog körkort, det känns som en evighet sedan! Nu är jag hur som helst väldigt stolt över mig själv. När jag kom hem ifrån en lång arbetsdag för några timmar sedan så ställde jag mig direkt och tog tag i disken och storstädade hela lägenheten! Jag vet inte vad som for i mig men jag hade verkligen längtat efter en riktig myskväll och så slog det mig hur mycket härligare den skulle vara i en nystädad lägenhet. Så nu har jag tänt en massa ljus, laddat upp med god middag, godis och film. Ha en underbar lördagskväll!

Yesterday we took a little roadtrip to Hedemora to visit the cemetery there and then have dinner and cake. It’s always so nice to visit Grandma and Grandpa, it feels like I always leave too soon. But imagine that I actually lived with them for almost a month last year when I took driver’s license, it feels like an eternity ago! Anyway, now I’m very proud of myself. When I came home from a long day at work a few hours ago as I grabbed the dishes and cleaned the entire apartment! I don’t know what got into me but I really longed for a cozy night in and so it struck me how much nicer that would be in a clean apartment. So now I’ve lit a bunch of candles, loaded up with a good dinner, candy and a movie. Have a great Saturday night!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Mysig tradition ! på hösten behövs varje stund av avbrott från allt grått

  Elvira 2013-11-03 13:51:50
  Svara
 • Fina bilder! Har en fråga till dig som är London expert! Vet du någon butik i Brighton eller London som säljer Johnny bulls? Vill så gärna ha ett par men har ännu inte hittat några. 🙁

  Anna 2013-11-03 01:04:09
  Svara
 • Härliga bilder 🙂

  Jojo 2013-11-02 23:18:06 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!