WELCOME NOVEMBER

IMG_64032 endast_en_vit_bakgrund-8522 IMG_63972 IMG_64122Pictures from earlier this week in Singapore

November är här igen! Jag vet att de flesta tycker att November är den absolut tråkigaste, mörkaste och gråaste månaden på året vilket i och för sig är sant men jag älskar November ändå för det innebär att idag är det bara en månad kvar till första December och julmånaden! Julpynt, julmusik, julbak, julklappsshopping, julfilmer, glöggkvällar och bara en massa, massa mys! Ja, det är väl ingen hemlighet hur mycket jag älskar julen, haha. Men nu ska vi tillbaka till nutid! Första November och Alla helgona-helg innebär att jag åker till mormor och morfar i Hedemora idag och enligt tradition ska vi besöka alla våra släktingars gravar, lägga fina kransar, tända ljus och sedan äta middag tillsammans. En ganska mysig tradition ändå med tanke på vilken dyster högtid det är.

November is here again! I know most people think that November is the absolute dullest, darkest and greyest month of the year, which actually is true, but I love November anyway because it means that today it’s only a month left until December and Christmas season! Christmas decorations, Christmas music, Christmas baking, Christmas shopping, Christmas movies, mulled wine and just a lot, lot of cozy time with friends and family! Yes, I guess it’s no secret how much I love Christmas, haha​​. But now back to the present! It’s All Saints weekend means that I go to Grandma and Grandpa in Hedemora today and according to tradition, we’ll visit all our relatives’ graves, put fine wreaths on them, light candles and then eat dinner together. A rather cozy tradition, nevertheless considering the sad holiday it is.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!