ABOUT THE SINGAPORE TRIP

Jag tänkte att jag skulle skriva lite om resan till Singapore eftersom att ni var så många som ställde frågor! Det var alltså en pressresa för bloggare som Singapore Tourism Board bjöd på för att de ville visa oss landet så att vi i vår tur kunde visa det för er. Så de arrangerade hela resan med allt från flyg till hotell och hela programmet. Vi hade en guide från dem med oss hela tiden och eftersom att Singapore ville visa sig ifrån sin bästa sida så var allt verkligen fantastiskt och väldigt lyxigt. Alla ställen vi besökte hade ju vetat i flera veckor innan att vi skulle komma så vi fick alltid de bästa borden, bjöds på den bästa maten, fick gå före köer, ägare och kockar kom och välkomnade oss, vi fick gå in på ställen ingen annan fick vara på och så vidare. Otroligt lyxigt med andra ord, jag njöt verkligen av varje sekund!

Singapore 201328

Mitt fantastiskt fina rum på Park Royal at Pickering

När jag först blev kontaktad av den danska pressbyrån Related som har Singapore Tourism Board som kund blev jag livrädd. Hur skulle jag kunna tacka nej till en gratis resa till Singapore men samtidigt så lät det ju hur läskigt som helst. Åka till andra sidan jordklotet utan att känna en enda person som skulle med? Hjälp! Jag snackade i alla fall vett i mig själv och tänkte att hur ofta ångrar man egentligen en chans man tar? Jag tackade ja och lämnade in mina passuppgifter fort som sjutton så att det skulle vara för sent att ändra sig. Sedan fick jag ett mail om att min biljett var bokad men att ingen annan svensk bloggare tyvärr kunde följa med, och då blev jag livrädd igen. Flera från Danmark, flera från Finland, flera från Norge och bara jag från Sverige? Dubbet hjälp! Jag tog mig i alla fall i kragen och bara bestämde mig för att det skulle bli jättekul, och det blev det ju! Det blev en helt fantastisk resa och jag är så himla tacksam för att jag fick följa med och träffa alla dessa nya, härliga människor.

Singapore 201327

De andra bloggarna var först och främst Marthe (blogg) och Kristina (blogg) från Norge som jag umgicks mest med. Marthe och jag har ganska lika bloggar med mycket uppdatering och outfitbilder så det blev naturligt så att vi var de som sprang iväg och fotade och hjäpte varandra. Annars med på resan var de danska bloggarna Emily (blogg), Christine (blogg) och Emilie (blogg) och så de finska bloggarna Julia (blogg), Marinella (blogg) och Anna (blogg).

Om det är någon som har ytterligare frågor så är det bara att kommentera det här inlägget så svarar jag där!

IMG_53242Thank you so much Singapore Tourism Board for having me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Helt fantastiskt att få ”följa med” på denna resa med dig 🙂

  Anneli 2013-11-02 09:41:04
  Svara
 • men guud vad kul!!

  Sofia - Lever drömmen i LA 2013-11-01 23:56:58 http://byfia.com
  Svara
 • Sicken himla härlig blogg du har!! 🙂

  Ida 2013-11-01 22:43:48 http://Idaevelinacronqvist.blogg.se
  Svara
 • Kan du inte sammanställa alla utflykter och berätta vad som vad värt att se? Berätta hur dyrt det är, hur folket är osv. Vore super eftersom jag ska dit om 2 månader!

  Mimmi 2013-11-01 16:06:25
  Svara
  • Svar på Mimmis kommentar.

   Vi såg säkert 25 sevärdheter under dessa dagar så jag har tyvärr inte energi att sammanställa allt men det jag tycker är värt att besöka är Gardens by the bay, Sentosa Island, China Town och 1 Altitude! Det är ganska dyrt i Singapore, nästan som i Sverige och folket är väldigt trevligt och gästvänligt! Det är ju många som är inflyttade till Singapore nu det senaste så det är inte bara asiater som bor där 🙂

   Fanny 2013-11-02 19:08:48
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!