Q&A, PART 1

Hur hittade du din stil? Eller känner du fortfarande exprimenterar?
Jag har alltid haft svårt att beskriva min klädstil och jag har experimenterat hit och dit för att försöka hitta min stil tills det slog mig att för att ha en egen stil så kan man inte försöka sätta sig själv i ett fack. Om du kan sätta en exakt titel på din stil så är den inte egen, så hemligheten är att ta på dig precis vad du tycker är snyggt även om det är punk en dag och business den andra. Mixa gärna i en och samma outfit också! Kort och gott, för att ha din egen stil: Sätt bara på dig precis allt du tycker är snyggt och strunta i vad andra tycker eller om det är ”du”!

Vilken är din absoluta favorit film som du kan se om och om igen? 
”Tristan och Isolde”! Sedan två filmer som egentligen inte är helt fantastiska men ändå bra som jag av någon anledning aldrig kan få nog av är ”Raising Helen” och ”No Reservations”.

Vad gick du för linje på gymnasiet? Hade du bra betyg? 
Jag gick Samhäll Ekonomi på Jensen Norra i Stockholm och jag hade nog det man skulle kalla bra betyg, ja! Jag hade MVG i nästan alla ämnen, men mitt eviga hat för spanska förstörde mitt fina betygspapper lite, haha.

tIMG_2116-750x500

Springer lycklig ut med mina betyg på studentdagen! Bilden är tagen av min duktiga ingifta farbror Thomas.

Är det något klädesplagg eller stil du skämts över att ha burit?
Haha JA! Om jag fick en femma för varje outfit som finns i mitt arkiv som jag skäms över så skulle jag inte behöva jobba mer i år, haha. När jag väl började experimentera med matchning och nya plagg istället för de vanliga jeansen, linnet och den stickade tröjan som alla hade då så gick det minst sagt lite knackligt i början. Men men, hade jag inte gått igenom det så hade jag förmodligen inte haft den stilen jag har idag! Man är nybörjare på allt någon gång.

Kommer du stanna kvar på blomsterriket? Tyckte du nämnde en gång att du kanske inte skulle vara kvar länge till?
Nej det kommer jag inte göra! Det är en fantastisk arbetsplats med underbara kollegor men jag är så gott som uppvuxen i butiken så jag känner att så länge jag är kvar där så skjuter jag upp mitt ”riktiga” liv. Det är inte min passion så snart ska jag ut på nya äventyr, förhoppningsvis blir det redan efter jul!

Kommer du göra en Julkalender i år igen?
Om det är någonting ni är intresserade av så ska jag självklart börja planera en på momangen!

Har du sett Once Upon A Time (serien)? Vad tycker du om den? Om du ser den, så börjar 3e säsongen kl.20 på tv11 på måndag.
Jag såg hela första säsongen och älskade den men sedan tyckte jag att den spårade ut lite och blev tråkig. Jag glömde liksom helt av att kolla vilket aldrig händer med mina favoritserier. Men jag kanske får ge den en andra chans och ha den som ett vinterprojekt när alla anda serier är på paus!

What camera do you have?
I have a Canon 550D with a 50mm/1.4 and a EFS 18-135mm Macro lens.

Singapore 201326

Vilket är ditt favorit tv-program? 
Just nu är jag fast i Ensam Mamma Söker! (Till Jespers stora förtret, haha)

Vill du ha barn och i såfall när ? Kommer du att gifta dig innan? 
Självklart vill jag ha barn! Jag älskar barn och skulle gärna ha det redan nu om det inte var så att det är så mycket jag vill hinna göra först. Min ”perfekta” plan är väl att jag vill gifta mig vid 24-26 år och sedan skaffa barn vid kanske 25-27 år, men det är så mycket runt omkring som ska stämma så jag tror inte riktigt att det kommer bli så. Men man får se!

Kan du leva på ”bara” Bloggen ? 
Absolut inte! Jag tjänar knappt något alls på bloggen, så jag jobbar halvtid för att klara mig ekonomiskt och så arbetar jag med bloggen på halvtid (och lite till, haha) eftersom att det är det jag älskar att göra 🙂

Vilken är din favorit Shopping-stad?
London, London, LONDON! Tusen gånger London.

Hej Fanny! Jag har ett problem ang. mitt hår. Min frisör berättade för mig för ca två veckor sen att jag har ett så kallat ”glashår” – att det är extremt svårt att forma det. Jag som älskar att ha lockigt hår blev ledsen, men jag förstod vad hon menade. Det tar runt tre timmar att locka mitt långa, tjocka hår, och trots all hårspray håller det inte alls länge så fort jag går ut. Har du något tips till mig? Skulle verkligen vara hjälpsamt! 
Jag har PRECIS samma hårkvalitet som dig. Vad jag än gör så går lockarna ut på 10 minuter och även volym och liknande är svårt eftersom att det är så tjockt och tungt. Jag gjorde dock en liten tutorial ganska nyligen på hur jag lockar håret för att det faktiskt ska hålla lite längre. En hållparhetsspray från Sebastian och att lockarna får svalna i den lockade formen är hemligheten. Du hittar tutorialen HÄR. Annars är det tyvärr bara att acceptera att man har de gener man har och tänka på hur många som skulle ge allt för att få ha långt och tjockt hår som vi! Man vill ha det man inte kan få 😉

IMG_96992

När kommer du presentera vinnarna av sheinside tävlingen?? 
Vinnaren är redan kontaktad och har fått sitt presentkort!

Hur ofta tränar du?
Aldrig.. haha. Jag måste verkligen skärpa mig, jag är inte så insatt men när man ser sådan där läskig statistik på hur äldre människor påverkas av om de tränade som unga eller inte så känns det ganska viktigt. Får se om min lilla PT-Greta kanske kan sätta vett i skallen på mig!

Är det något i ditt liv som du är extra stolt över att ha gjort?
Jag antar att du menar något jag har åstadkommit? Jag är väldigt stolt över min blogg som jag har hållt liv i i över 5 år och utvecklat så att den är precis som jag vill ha den och sedan är jag även väldigt stolt över att jag och mina UF-kollegor hade det näst bästa UF-företaget i Sverige 2012!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Härliga svar 😀

    Linnea 2013-11-02 16:48:47
    Svara
  • Ja!! Du bara måste ha en julkalender. Tillhör julen 🙂

    Malin 2013-10-31 21:00:59
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!