EARLY BIRD

Singapore 201321

Godmorgon mina fina! Jag tänkte att jag skulle vara duktigt och bli av med jetlagen direkt men så blev det inte riktigt. Jag somnade i soffan vid 18.30 igår kväll, blev flyttad till sängen några timmar senare av min fina pojkvän och sedan vaknade jag vid 04.00. Så var det men den tidsomställningen, haha. Det är i alla fall underbart att vara vaken såhär tidigt, jag önskar verkligen att jag var den typen av personen som var väldigt morgonpigg. Det känns som att man är ensam i världen om att vara vaken och allt är så lugnt och stilla. Helt klart bästa tiden på dygnet att jobba! Jag och strukturerat upp hur jag ska lägga upp de inlägg jag har kvar från Singapore och svarat på alla era mail jag fick när jag var borta. Idag blir en riktig bloggdag, jag har så himla mycket roligt material!

Good morning my lovely readers! I thought I would get rid of my jetlag right away but that didn’t really work out as I planned it to, haha. I fell asleep on the couch at 18:30 last night, was moved to the bed a few hours later by my lovely boyfriend and then I woke up at 4:00. So it didn’t go that well, haha​​. But It’s certainly wonderful to be awake this early, I really wish I was the type of person who was a early riser. It feels like you are alone in the world and everything is so peaceful. Clearly the best time of day to work! I made a plan of how I should write the posts I have left from Singapore and answered all of your emails you sent when I was away. Today will be a blogging day, I have so much great material to work with!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • skulle inte ni vara borta ifrån varandra i flera veckor?

  emelie 2013-10-30 16:55:41
  Svara
  • Svar på emelies kommentar.

   Vi har varit ifrån varandra i nästan två veckor och nu är vi med varann i två dagar och sedan blir det några dagar till! 🙁

   Fanny 2013-10-31 07:04:50
   Svara
 • You look lovely! 🙂 Hope you’ll be able to get through the day after such an early morning! ^^

  http://lovelifelovefashion.be

  Aurélie 2013-10-30 10:15:55 http://lovelifelovefashion.be
  Svara
 • Välkommen hem 

  Minna 2013-10-30 10:14:57
  Svara
 • Jättefin klänning.

  Amanda 2013-10-30 09:53:54 http://fames.se/amandacarolina
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!