GOOD MORNING FROM SINGAPORE

IMG_54082 IMG_54322

Godmorgon där hemma! Nu ska vi alldeles snart checka ut från hotellet så jag har packat mina väskor och är helt reseklar. Dock så åker vi inte för än sent i kväll så vi har en hel dag kvar här med en massa som ska upplevas. Jag kommer alltså vara borta ifrån bloggen nu ett dygn men jag har tidsinställt lite inlägg som jag missat att få upp under resans gång så att ni har något att läsa så länge. Det kommer bland annat en outfit, lite köp och fler bilder! Vi hörs hemma från Sverige igen ♥

Good morning all! We’re just about to check out of the hotel so I’ve packed my bags and are ready to travel. However, we don’t leave until late tonight so we have a whole day left here with a lot to experience. I will therefore be away from the blog for 24 hours but I have timed some posts that I missed to publish so that you still have something to read. It will be an outfit, some of my shopping and more pictures! I’ll write from Sweden again ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!