GARDENS BY THE BAY

IMG_56972 IMG_54712 DSC_01532 Singapore 201317 IMG_55252 DSC_02772 Singapore 201316 IMG_54882 IMG_55282 Singapore 2013152 IMG_56852

Jag tänkte att medan jag sitter på ett flygplan hem till Sverige så kan ni få kika på lite bilder från när vi besökte ”Gardens by the bay” igår. Gardens by the bay är dels en park av gigantiska, ”konstgjorda” träd som påminde mig om Avatar och sedan är det två stora glaskupoler med en blomsterpark i den ena och ett blomstrande berg med ett vattenfall och en gångväg uppe i luften i den andra. Jag älskar välplanerade parker och trädgårdar! Inte bara för att det är fantastiskt vackert utan för att det är något slags lugn i det. Jag önskar att jag hade en hemma som jag kunde sitta i och ha picknick eller läsa en bok.

I figured that while I’m sitting on a plane back to Sweden you can get a look at some pictures from when we visited ”Gardens by the bay” yesterday. Gardens by the bay is partly a park of giant, ”artificial” trees that reminded me of Avatar and then there are two large glass domes with a flower park in one and a thriving mountain with a waterfall and a walkway in the air in the other. I love well-designed parks and gardens! Not just because it’s incredibly beautiful, but because it is some kind of peace in it. I wish I had one at home that I could sit in and have picnics or read a book.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!