SHOPPING LIKE CRAZY PERSONS

IMG_57632 Singapore 201314

Såhär såg det ut när jag och Marthe kom hem från shoppingen idag, det är helt GALET vad med påsar vi hade. Jag har shoppat mycket men aldrig har jag varit med om att jag faktiskt inte kunnat bära alla mina egna påsar tillslut! Haha. Vi hade 3 timmar i köpcentrumet ION som vi som ni ser utnyttjade till max. När vi hade tömt hälften av Charles & Keith’s hyllor och bokstavligen släpade alla våra påsar efter oss gick vi till taxistationen där vi fick gå före i kön för att alla såg att vi hade lite svårt med alla påsar, haha. Vi fyllde hela bakluckan på taxin och när vi kom fram till hotellet så hämtade de en hel baggagevagn åt alla påsar och körde upp dem på rummet åt oss! Hahaha.

Here’s how it looked when Marthe and I came home from our shopping today, it’s absolutely CRAZY how many bags we had. I’ve been shopping a lot but never have I not been able to carry all my own bags in the end! Haha. We had 3 hours in the shopping mall ION that we, as you see, exploited to the max. When we had emptied half of Charles & Keith’s shelves and literally dragged all our bags after us, we went to the taxi stand where we got to jump the queue cause everyone saw that we had some trouble with all the bags, haha. When we arrived at the hotel they brought a luggage trolley for all our bags and drove them up to the room for us! Hahaha.

IMG_57852

Såhär såg det ut när vi tillslut landade på mitt rum! Skorna är (tyvärr!) inte mina, jag tog mitt förnuft till fånga och insåg att skor faktiskt är det sista jag behöver. Däremot ligger det fyra fantastiskt fina väskor i dessa påsar som är mina. Jag kan knappt vänta med att visa dem för er! Sedan köpte jag även lite smycken, klänningar, en hatt och annat skoj!

Here’s how it looked when we finally landed in my room! The shoes are (unfortunately!) not mine, I came to my senses and realized that shoes are the last thing I need. Bur there are four amazing purses in these bags that are mine. I can hardly wait to show them to you! I also bought some jewelery, dresses, a hat and other fun stuff!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!