CITIES NEVER SLEEP

Outfits Oktober 201329IMG_53242IMG_53682

Klänning: Zara, Skor: Spot On (Sarenza)

Dress: Zara, Shoes: Spot On (Sarenza)

Igår skulle vi äta middag så sent så att det redan hade hunnit bli kolsvart så jag passade på att dra på mig klänningen jag vet att ni redan har sett flera gånger eftersom att det inte skulle bli några outfitbilder men sedan när jag hittade på denna fantastiskt vackra plats så fick det bli några tråkiga, suddiga men helt fantastiska bilder ändå! Det blev en lite skön kontrast från det vanliga. Godmorgon på er förresten! Det är Söndag idag vilket betyder mysdag hemma men här är det fullspäckat schema som vanligt. Idag ska vi besöka ”Gardens by the bay” på morgonen, shoppa på eftermiddagen och åka nattsafari i kväll. De tre upplevelserna jag sett fram emot mest på samma dag! Ha en fantastisk Söndag så hörs vi lite senare ♥

Yesterday we had dinner so late that it already had turned dark so I took the opportunity to wear my dress I know you’ve already seen several times because we wouldn’t be able to take any outfit pictures but then when I found this stunning place I had to take some boring, blurry but completely amazing pictures anyway! I think it’s a nice contrast from the usual pictures. Good morning to you, by the way! It’s Sunday today, which means a cozy day at home but here we have a full schedule as usual. Today we’ll visit ”Gardens by the bay” in the morning, go shopping in the afternoon and go on night safari tonight. The three experiences I’ve been looking forward to most on the same day! Have a great Sunday and I will speak to you later ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!