B&W

IMG_55452endast_en_vit_bakgrund2-852Outfits Oktober 201331IMG_55952Outfits Oktober 201330IMG_56522

Byxor: IMSO, Linne: TopShop, Väska: Persunmall, Skor: Zara, Klocka: Guess

Pants: IMSO, Top: TopShop, Bag: Persunmall, Shoes: Zara, Watch: Guess

Jag har länge funderar på att göra några outfitbilder i svartvitt så när dessa blev helt gröna och jag faktiskt hade en svartvit outfit så blev det perfekt! Egentligen tycker jag att det är riktigt jobbigt när bilder inte blir som jag tänker men dessa underbara byxor gör ju bara allt så mycket bättre. Jag tycker att de är lite för korta för vintern så jag är glad att jag fick ett tillfälle att använda dem i sommarvärme direkt!

I have been looking to make some outfit pictures in black and white for long so when this pictures were completely green and I actually had a black and white outfit I took the opportunity to do it! Actually I really hate when pictures don’t turn out as I want them to but these wonderful pants just makes everything so much better. I think they are a little too short for swedish winter so I’m glad I got a chance to use them in summer heat right away!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!