POOL TIME

IMG_47402 endast_en_vit_bakgrun2d-852Singapore 201312 IMG_49302 IMG_47352 IMG_51362 Singapore 201313 IMG_52112

Idag när dagens program tog slut och vi fick lite fritid innan middagen åkte alla andra bloggare och shoppade men jag och Marthe åkte tillbaka till hotellet och besökte poolen istället. Den var verkligen huuur fin som helst och det fanns som gigantiska fågelburar fyllda med en massa mysiga dynor och kuddar lite här och där som man kunde ligga i. Självklart var vi ju tvungna att fota en massa! Det var även skönt att få bada efter tre dagar av att vara konstant varm. Detta hotellet är verkligen fantastiskt, allt från frukost och service till rum och design är i toppklass. Nu ska jag försöka få några timmars sömn, i morgon har vi shopping på programmet!

Today when the day’s program ended and we got some free time before dinner all the other bloggers went to shop but Marthe and I went back to the hotel and visited the pool instead. It was sooo beautiful and there was like giant bird cages filled with a lot of cozy cushions and pillows here and there that you could lie in. Obviously we had to shoot a lot of pictures! It was also nice to have a swim after three days of being constantly warm. This hotel is truly amazing, everything from breakfast and service to the room and design is top notch. Now I’ll try to get a few hours sleep, tomorrow we have shopping on the program!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilket fantastiskt hotell,dom har verkligen tänkt till och gjort allt lite annorlunda

  Elvira 2013-10-27 13:21:42
  Svara
 • Så fina bilder 🙂 älskar den när du står med armarna uppåt i poolen! 🙂

  ladymuffin 2013-10-27 13:06:50 http://ladymuffin.blogg.se/
  Svara
 • Guuud så härliga inlägg du gör nu för tiden!!

  Emma 2013-10-27 03:01:06
  Svara
 • Det finns ingen underbarare plats i världen än Singapore! Bodde där innan och saknar det varje dag!

  pilla 2013-10-26 19:56:54 http://pernillabredolt.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!