EXPERIENCING SINGAPORE

IMG_40952 IMG_41342 Singapore 201310 IMG_41602 DSC_01802 IMG_43072 IMG_41242 Singapore 201311 DSC_02482 DSC_02082 DSC_02392 DSC_01602

Jag vet som jag skrev igår inte riktigt vart jag ska börja med alla fina bilder jag har tagit så jag tänkte att jag först och främst måste få ut några favoritbilder från gårdagen så att jag inte hamnar ”efter”. Igår var en helt fantastisk dag då vi hann besöka Little India, Little Middle East och China Town. Vi åt även lunch på en mycket berömd fisk och skaldjursrestaurang som heter ”Long Beach”. Där bjöds det på säkert 30 olika rätter varav allt jag smakade var så himla gott. Jag brukar prova det mesta när det gäller mat men när det serverades Manet så avstod jag faktiskt, där går min gräns, haha. Nu ska jag svira om för middag uppe i bergen!

Like I wrote yesterday I don’t really know where to start with all the beautiful pictures I’ve taken so I thought I would publish some favorite photos from yesterday first. Yesterday was a fantastic day when we went to visit Little India, Little Middle East and Chinatown. We also ate lunch at a very famous seafood restaurant called ”Long Beach”. There, we were treated at least 30 different dishes and everything I tasted was so amazingly good. I usually try most things when it comes to food but when they served Manet so I actually said no, there goes my limit, haha​​. Now I’m going to change for dinner in the mountains!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!