ORCHIDS

IMG_38162 IMG_38232 Singapore 20136 IMG_40052

Godmorgon! Hos er i alla fall, här är det redan eftermiddag och vi har hunnit med massor idag men vi börjar med gårdagen! Igår kväll tog vi en promenad i en otroligt vacker orkidéeträdgård innan vi åt middag på Straits Kitchen som är en riktigt fin indisk buffé jag varmt kan rekommendera om någon av er skulle besöka Singapore. Det blev bland annat Tikka Masala med supergott Naan bröd. Nu ska jag göra mig i ordning för drinkar, middag, drinkar igen och sedan förmodligen en utgång i Clarke Quay. Vi hörs senare!

Good morning! For you anyway, here it’s already afternoon and we have done a lot today but we’ll start with yesterday! Last night we took a walk in an incredibly beautiful orchid garden before we had dinner at Straits Kitchen which is a really nice Indian buffet I highly recommend if any of you were to visit Singapore. I had, among other things, Tikka Masala with really tasty Naan bread. Now I’m going to get ready for cocktails, dinner, drinks again and then probably some partying in Clarke Quay depending on how we feel. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!