BREAKFAST

IMG_40602 IMG_40582 Singapore 20137 IMG_40682 IMG_40552 Singapore 20138 IMG_40812

Frukosten får 5 av 5 toasters av mig! Så himla mycket gott att välja bland och verkligen bara det bästa av allt. För mig blev det en smörgås med lax, bacon, vita bönor, yoghurt med en massa nötter och torkad frukt, vattenmelonjuice, färsk frukt och varm choklad till frukost idag. Så himla gott! Hotellfrukost är verkligen underbart och jag får alltid en massa idéer till vad jag kan köpa hem och äta hemma till frukost men det blir aldrig riktigt lika bra, haha. Denna gången är det yoghurten med nötter och frukt som fångat mitt största gör-själv-intresse. Vet någon om det går att köpa färdigskalade pistagenötter hemma?

The breakfast gets 5 out of 5 toasters from me! So much tasty things to choose from and really just the best of everything. This morning I had a sandwich with salmon, bacon, baked beans, yogurt with a lot of nuts and dried fruit, watermelon juice, fresh fruit and hot chocolate. So very good! Hotel breakfast is really wonderful and I always get a lot of ideas for what I can buy and eat at home for breakfast but it’s never quite as good, haha​​. This time it’s yogurt with nuts and fruit that caught my biggest do-it-myself-interest. Does anyone know if it is possible to buy pre-shelled pistachios?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!