MY ROOM

IMG_37952 endast_en_vit_bakgrund-8522 IMG_38062 Singapore 20135 IMG_38022

Är inte mitt rum hur fint som helst? Vi bor på Park Royal at Pickering Hotel och det är verkligen ett hotell i toppklass. Hittills har alla omgivningar varit fantastiska och personalen jättetrevlig och hjälpsam, nu återstår det bara att testa frukosten imorgon. Ett viktigt kriterie för mig! Det enda jag bara inte kan förstå är att de har valt att plantera en trädgård utanför mitt fönster när jag annars har en fantastisk utsikt över staden. Vad tycker ni? Gillar ni rummet? / Isn’t my room just soo nice? We are staying at the Park Royal at Pickering Hotel and it really is a top class hotel. So far all the surroundings have been amazing and the staff very nice and helpful, now it only remains to try out the breakfast tomorrow. An important criterion for me! The only thing I can’t understand is that they have planted a garden in front of my window when I have such an amazing view over the city. What do you think? Do you like the room?

 Vinnaren av tävlingen med Sheinside blev Elsa Bergh, min kontakt på Sheinside kommer att kontakta dig via mail!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!