FINALLY HERE!

IMG_36892 Singapore 2013 IMG_37122 IMG_37282 Singapore 20134 IMG_37092 Singapore 20133 IMG_37782 Singapore 20131

Phuuuuu, nu har jag varit vaken sedan 04.00 igår om man bortser från de knappa två timmarna av sittande sömn jag fick på planet, och än är det inte läggdags! Vi har varit ute på en massa sightseeing hela morgonen och förmiddagen och snart ska vi besöka Singapore’s Botanic Garden och sedan äta middag men först fick vi 4 timmar fritid på våra rum så jag har packat upp och bloggat hittills, nu ska jag hinna med en powernap och en dusch också. Singapore är i alla fall lika fantastiskt som jag kommer ihåg det och hotellet vi bor på är superfint, jag ska visa er bilder på mitt rum snart! Idag har vi hunnit besöka Peranankan Trail, Tiong Bahru och en utkiksplats med den finaste toaletten jag någonsin har sett. Det är bara synd att vi alla har gått runt som gäspande sömngångare, haha. Vårt program här är väldigt tight och fullspäckat med grejer vi ska göra och platser vi ska besöka så det är inte så mycket tid över till bloggning men jag ska göra mitt absolut bästa dessa dagar 🙂 Vi hörs snart igen med bilder på mitt rum!

Phuuuuu , now I’ve been awake since 4:00 am yesterday disregarding the two hours of sitting sleep I got on the plane, and yet it’s not bedtime ! We have been doing a lot of sightseeing all morning and soon we will visit Singapore ’s Botanic Garden and then eat dinner but first we got 4 hours of free time on our rooms so I ’ve packed up and blogged so far, now I’m going to take a powernap and a shower too. Singapore is just as amazing as I remember it and the hotel we are staying in is super nice , I’ll show you pictures of my room soon! Today we have visited Peranankan Trail, Tiong Bahru and a lookout point with the nicest bathroom I have ever seen. It’s just a shame that we’ve all walked around likd sleepwalkerz , haha ​​. Our program here is very tight and packed with stuff to do and places we see so there is not too much time for blogging , but I will do my absolute best these days 🙂 Talk to you soon with pictures of my room!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh vad härligt det ser ut ser fram emot nästa inlägg

  Minna 2013-10-24 11:45:34
  Svara
 • Welcome to my home country! It’s always very interesting to read what other bloggers have to say about Singapore! If you are bored, which I DOUBT, you can read up on my suggestions about what to do here 🙂 Enjoy your trip!

  http://angmohchick.blogspot.sg/

  X Ang Moh Chick

  Ang Moh Chick 2013-10-24 11:13:43 http://angmohchick.blogspot.sg/
  Svara
 • Ser superfint ut! Ser fram emot dina inlägg från resan 😀

  Helena 2013-10-24 10:03:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!