NEXT STOP: SINGAPORE

Aerial_View_of_Singapor2e

Om allt har gått som det ska är jag just nu på Köpenhamns flygplats och har mött upp alla danska och norska bloggare. Nu väntar den riktiga långflygningen hela vägen till Singapore, 12 timmar, phuuuu. Men kul ska det bli! Internet ska finnas på rummet och eftersom att vi bara är en massa bloggare som åker så tror jag att bloggningen kommer bli enkel att klara av den här resan! Gud vad skönt att inte ha någon som gnäller på en när man ska ta outfitbilder eller ”kommer snart, ska bara skriva ett snabbt inlägg”, haha. Jag har tidsinställt inlägg åt er idag och sedan hoppas jag att ni följer mig på min resa till Singapore!

If everything has gone as it should, I am currently at Copenhagen Airport and has met up with all Danish and Norwegian bloggers. Now I’m waiting for the real long flight all the way to Singapore, 12 hours, phuuuu. But it will be so much fun! I’m going to have Internet  in my room and since we are just a bunch of bloggers who are going, I believe that blogging will be easy this trip! It will be so nice not to have anyone who whines when I’m taking outfit pictures or ”coming soon, I’m just going to write a quick post”, haha​​. I have timed post for you during the day and I hope you will follow me on my trip to Singapore!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Såååå avis! Hur länge blir du där? 😀

  Ellen 2013-10-24 07:20:07
  Svara
 • Så klart vi gör ska bli spännande 

  Minna 2013-10-23 23:50:09
  Svara
 • Vad är ditt drömjobb? Och hur tror du att ditt liv ser ut om 10 år? Skulle du vilja flytta utomlands eller bo kvar i Sverige?
  Kram

  Sabina Decireé 2013-10-23 15:51:20 http://decireeinthecity.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!