A LOT

IMG_79402

Gud vilken regnig och otroligt grå dag det har varit idag! Jag är riktigt glad att jag lämnar landet i morgon. Nu ska jag packa, duscha och fixa allt det sista inför i morgon. Jesper skjutsar mig i alla fall till Arlanda så jag får sova lite längre i morgon (väckarklockan står på 04.00) men all packning måste bli klar i kväll. Det är så mycket att tänka på innan man reser, jag blir helt snurrig i huvudet och jag känner att det här inlägget blev väldigt snurrigt också. Men som sagt, jag har tusen saker på min to-do-lista så ni får ha en härlig kväll så hörs vi i morgon mina finisar!

What a incredibly rainy and gray day it’s been! I’m really happy I’m leaving the country tomorrow. Now I’ll pack my bags, shower and fix everything for tomorrow. Jesper drives me to the airport so I can sleep a little longer in the morning (the alarm clock is set to 4:00) but all packing must be finished tonight. There is so much to think about before traveling, I get completely dizzy and I feel that this post is starting to get very confusing, too. But that said, I have a thousand things on my to-do list so I hope you’ll have a lovely evening and I’ll write tomorrow my dears!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Är det denna kjolen som är från Ebay? Så fin!

  Stina 2013-10-24 07:21:47
  Svara
 • Så härlig bild!

  isabelle rahm 2013-10-23 17:01:46 http://bellsen.blogg.se
  Svara
 • såå fin bild!

  Sofia - Lever drömmen i LA 2013-10-22 19:16:47 http://byfia.com
  Svara
 • Jag ska åka utomlands på söndag och ska ta med min kamera och undrar hur du förvarar kameran och kameraväskan under resan, dit och hem alltså? 😀

  Lina 2013-10-22 18:38:15
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hejsan!

   Jag har alltid min kamera i min vanliga handväska, men annars kan du nog bara ha den som handbaggage 🙂

   Fanny 2013-10-22 18:49:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!