OUTDOOR LOOK

Outfits Oktober 201323Kappa: HÄR, Jeans: Denim is dead, Knähöga stövlar: Vagabond

Coat: HERE, Jeans: Denim is dead, Overknee Boots: Vagabond

Godkväll! Så här tror jag att jag kommer se ut ofta när jag springer runt ute på gatorna i höst/vinter. Jag tycker verkligen om kappan mer och mer för varje dag som går. Nu är jag på jobbet och ska snart stänga butiken och då blir det raka vägen hem och packa för Singapore. Jag tycker att det är så himla svårt att packa, man vet ju inte i förväg vad man kommer vilja ha på sig! Jag får slänga i lite av varje.

Hello! I think I will look like this a lot when I run around in the streets this fall and winter. I really like this coat more and more each day. Now I’m at work and will close shop soon and then it will go straight home and pack for Singapore. I think it’s so hard to pack, you never know in advance what you will want to wear when you’re there! I’ll have to bring a little of everything. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!