SINGAPORE!

Herregud, jag kom precis på att jag helt glömt bort att berätta för er att jag åker till Singapore på onsdag! Jag ska dit på en pressresa för bloggare så vi är tio nordiska bloggare som är medbjudna och ska vara där en vecka. Vi har ett fullspäckat schema med en massa sevärdheter, restauranger, barer och platser vi ska uppleva! Jag har ju varit i Singapore en gång förut så det är mycket jag redan har sett men det ska bli superkul att komma tillbaka ändå. Så om tre dagar går jag barbent igen, nu ska jag bara packa upp från London och slänga ner sommarkläderna i väskan istället!

God, I just remembered that I’ve totally forgot to tell you that I go to Singapore this Wednesday! I’m going there on a press trip for bloggers so we’re ten Nordic bloggers who are invited and we will be there for a week. We have a full schedule with a lot of sights, restaurants, bars and places we’ll experience! Since i’ve been there before I’ve seen lots of the places before but it will be wonderful anyways. So in three days I’ll have bare legs again, now I’ll just pack up my things from London and throw down summer clothes in the bag instead!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Guuud vad kul! Blir SÅ aviss!!!

    Linnea 2013-10-19 13:37:38
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!