COZY FRIDAY

Vardagsbilder höst 20132

Godmorgon mina fina! Jag hade en så härlig dag igår. Solen sken och jag och Greta var ute på en promenad i höstsolen och sedan på kvällen kom Anna hit på myskväll med Idol och en massa gott. När vi bodde precis bredvid varandra fram tills jag flyttade från Falun 2009 hade vi såna myskvällar hela tiden men nu har vi inte haft det sedan dess. Så himla mysigt att hon har flyttat hit nu! Nu ska jag skynda iväg till jobbet. ♥ / Good morning my lovely readers! I had such a lovely day yesterday. The sun was shining and Greta and I were out for a walk in the autumn sun, and then in the evening Anna came here on a girls night in with Idol and a lot of snacks. When we lived right next door to each other until I moved from Falun 2009, we had that kind girls nights all the time but now we haven’t done it since then. So cozy that she has moved here now! Now I’ll hurry off to work. ♥

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Mysigt det ser ut 🙂 Är det denna Greta som skriver inläggen på söndagarna?

    Linnea 2013-10-19 13:38:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!