CONGRATULATIONS BABY

Åhh, vi hade det så mysigt igår! Tårta, mysigt sällskap, te, vin och lite fotboll. Snacka om att förgylla en tisdag! Idag skiner solen och jag ska iväg och luncha med mamma och sedan fota lite. Jag har så mycket nytt, fint att ha på mig från London så jag vet inte vart jag ska börja! Jag är lite sugen på att inviga min nya pälsjacka idag, men vi får se hur det blir. Vi hörs senare igen!

Ohh, we had such a great time yesterday! Cake, great company, tea and wine. Talk about making a ordinary Tuesday great! Today the sun is shining and I’m going to have lunch with my mom and then take some pictures for you. I have so many new, great garments to wear from London so that I do not know where to start! I’m a little excited to inaugurate my new fur jacket today, but I’m not sure yet. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!