VINTAGE

Här är några bilder från en superbra vintagebutik vi hittade i Kingston. Jag älskar när det är välsorterat och bara utvalda plagg istället för allt några personer dumpat från sina gamla garderober, oavsett skick. Ni ska få exakt adress och mer information om detta i Londonguiden sen som jag ska försöka få upp i morgon eller på Torsdag. Nu ska jag i alla fall snart åka iväg och öppna butiken men det blir en kort dag idag för min fina pojkvän fyller år så jag ska gå tidigare och så ska vi äta middag och sedan kommer det lite folk hit på tårta. Supermysigt!

Here are some pictures from a great vintage shop we found in Kingston. I love when it’s well-stocked and only selected garments instead of everything some people dumped from their old wardrobes, no matter condition. I will give you the exact address and more information about this in my London Guide that I’ll try to get published tomorrow or on Thursday. Now I will go away to open the store but it will be a short day today cause it’s my lovely boyfriend’s birthday so we’ll have dinner and then some people will come here for coffee and cake. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • ååh härligt med vintage shopping!

  Sofia - Lever drömmen i LA 2013-10-16 04:22:50 http://byfia.com
  Svara
 • Vad gav du Jesper i present ? 😀
  Min pojkvän fyller år snart och behöver verkligen alla tips som går att få 🙂

  fanny 2013-10-15 21:45:34
  Svara
 • Mysigt 🙂

  Jojo 2013-10-15 12:52:26 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!