3 FAVS

Direct link pants, Sweater: Not avalible online yet (Zara), Sunglasses: Vintage

Här är tre av mina favoriter från Londonshoppingen (jag har väldigt många favoriter). Jag är nästan lite kär i dragkedjebyxorna och tröjan och solglasögonen kommer att bli som två basstenar i min höstgarderob. Jag har tusen outfits i huvudet redan! Dessa tre i en kombination säger jag inte heller nej till. / Here are three of my favorites from my London shopping (I have a lot of favorites). I almost have a little crush on the zipper pants and the sweater and sunglasses will be like two foundation stones in my fall wardrobe. I have thousands of outfits in my head with these garments already! I won’t say no to hose three in combination either. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!