HOME

Godmorgon! Vid 2-tiden i natt kom jag hem igen så jag har inte många timmars sömn som backar upp mig idag men jag hoppas att det ska gå bra ändå. Jag saknar redan London! Den härliga känslan, Hyde Park och alla mina favoritrestauranger. Igår shoppade jag in i sista minuten och på sista öret på mitt konto men gud så nöjd jag är! Jag har köpt så mycket nytt, fint så jag vet inte ens vart jag ska börja i resväskan. Nu är det dags att börja förbereda för en jobbardag men jag har tidsinställt inlägg åt er som kommer under dagen.

Good morning! I got home at 2 o’clock last night so I don’t have many hours of sleep to back me up today but I hope it’ll work anyway. I already miss London! The feeling, Hyde Park and all of my favorite restaurants. Yesterday I went shopping at the last minute and the last penny in my account but I’m so happy with everything! I have bought so much new, fine things so that I don’t even know where to start in my suitcase. Now it’s time to start preparing for a day at work but I’ve timed post for you that will be published during the day.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!