GOLD

Denna ring köpte jag av en kvinna i Covent Garden som handgjorde dem själv tillsammans med en massa andra superfina smycken. Det är ett smycke som verkligen syns när man bär det men ändå inte blir för skrikigt eftersom att det är så litet och bara sitter på ett finger. Jag tror att jag kommer har mycket användning av denna! / I bought this ring from a woman in Covent Garden who hand made ​​them herself and a bunch of other beautiful jewelry. It is a piece of jewelry that is really visible and a statement piece when you wear it but still isn’t too much because it’s so small and just sitting on your finger. I think I will have much use for this!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!