KINGSTON

Igår åkte vi till en så himla mysig stad som hette Kingston. Det blev en mysig lunch vid Themsen, secondhandshopping och så lite vanlig shopping också. Jag ska ge er alla tips i den uppdaterade London-guiden som kommer sen! Idag är det åka-hem-dags så vi håller på och packa våra väskor för fullt så att vi kan checka ut sedan men vårt plan går inte för än sent i kväll så vi har hela dagen kvar här sedan. Nu är det dags att fixa klart, men glöm inte Gretas andra inlägg som kommer senare!

Yesterday we went to a amazingly cozy town called Kingston. We had a nice lunch by the Thames, thrift shopping and a little normal shopping too. I’ll give you all the tips in my updated London guide later! Today it’s go-home-time so we’re packing our bags now so that we can check it out, but our plan doesn’t leave until late tonight so we have the whole day left here. Now it’s time to go, but don’t forget Greta’s second posts that will  be publiched later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh, jag pluggade i Kingston när jag var på utbytestermin in England för två år sen. Nu blir jag lite nostalgisk =)

  Miriam 2013-10-14 07:25:03 http://iamfomo.tumblr.com/
  Svara
 • Men oj! Där bor ju jag!

  Vad heter restaurangen/caféet ni besökte? Vilka secondhand butiker besökte ni och var?
  Kingston är känd för stort shoppingutbud och fint nära Themsen. Åk till Richmond nästa gång om ni vill till en ”stad” utanför hektiska London. Lite närmare och super mysigt med många caféer, restauranger och precis bredvid Themsen. Populärt både för londonbor samt turister!

  Hoppas att ni haft det supermysigt!

  Paul 2013-10-13 17:13:34
  Svara
 • mysiga bilder!

  my 2013-10-13 14:41:39 http://myyfransson.blogg.se
  Svara
 • åh så mysigt 🙂 riktigt härliga bilder!

  Emmy 2013-10-13 13:06:40 http://emmyis.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!